за поръчки 0895/27-88-88

Viktor & Rolf Spicebomb Fresh EDT 90 мл- ТЕСТЕР за мъже

Viktor & Rolf Spicebomb Fresh EDT 90 мл- ТЕСТЕР за мъже

Цена :
120.00лв 60.00лв− 50% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 1000 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Spicebomb Fresh е абсолютно независим аромат на модна къща Viktor & Rolf. Вдъхновен от филма Матрицата, и виртуалния свят на бъдещето, съчетавава природни елементи и синтетични молекули като тосканол, сафралейн и космон. Полученият състав е различен от всичко около нас и създава своя собствена представа за света.
Ароматът е проектирана от парфюмеристите на къщата на Givaudan. Според дизайнера, новият парфюм не е вариация на тема Pi, а е абсолютно независим аромат,който създава представа за неизживяна реалност.

Що се отнася до състава, обонятелния директор Франсоаз Донче е създателят на този нов футуристичен състав. Той е проектирал този нео-експлозивен аромат и комбинира природни съставки за първи път като бергамот, мандарина, кедър, пачули и ванилия с синтез на три молекули (Toscanol, Safraleine и Cosmone), което го прави напълно различна база на аромата и допринася за сензационният състав. Резултатът е доста специален и може да се сравни с новото измерение между времето и пространството.