за поръчки 0895/27-88-88

Versace Versense EDT 100мл - за жени

Versace Versense EDT 100мл - за жени

Цена :
73.00лв 38.00лв− 48% отстъпка
 Продадено 
  • 0 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Този модерен аромат на букет от красиви и редки цветя е съставен от елементи на Средиземно море и представлява перфектната Versace жена- със своя автентичен израз и синтез от свежест и енергия. Тя е създадена за неустоимо преживяване със всички сетива.
Versace Versense се състои от естествени тонове и това е картина на пробуждането на природата, белязано чувство на свобода, движение и равновесие на вътрешната енергия с околната среда и природата. Versense е разходка сред уханна градина, която допринася за свежест и поток от чувства, както и за самочувствие и жизненост.
В състава му се усещат плодовете на Средиземноморието: бергамот и зелена мандарина, и ви обгръща със свежест на неустоима смокиня. Удоволствието ще се повиши с искри на цитруси, смесени с плодов аромат. Те ще ни отведат до сърцето, управлявано от морска лилия, рядко цвете с редки аромати, подсилени с венчелистчета на жасмин и горчиво-пикантни нотки на кардамон. Базовите нотки оставят корицата на дървесни акорди на сандалово дърво, кедър, маслиново дърво и чувствен мускус.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 1

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...