за поръчки 0895/27-88-88

Versace Eros EDP 100мл - за мъже

Versace Eros EDP 100мл - за мъже

Цена :
87.00лв 40.00лв− 54% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 13 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Създаден през 2012 година, парфюмът на Versace Eros е изцяло вдъхновен и дълбоко свързан с гръцката митология. Целта на този аромат е подтикне освобождаването на неограничената страст, криеща се във всеки мъж и да подчертае мъжествеността му. Според Донатела Версаче, Versace Eros е създаден с идеята изцяло да се слее с концепцията на бранда, изобразявайки изтънчена елегантност, непреходен стил и безкомпромисно качество.
Любов, страст, красота и желание са ключовите елементи, вплетени в концепцията на парфюма. Не е случаен и фактът, че ароматът носи името на гръцкия бог на любовта и син на богинята Афродита - Ерос. Всъщност вдъхновението на дизайнера от гръцката митология може да бъде забелязано още със създаването на Versace, когато за символ и лого на марката е избрана богинята Медуза.
Ароматът на Versace е създаден за силния и независим, страстен мъж, който е господар на себе си, знае какво иска и как да го постигне. За парфюм от класа на Versace Eros, цена в диапазона между 70лв и 120лв, в зависимост от количеството, се счита за приемлива. Ароматът може да бъде намерен в опаковка от 50ml или 100ml, както и в комбинация с продукти за грижа за тялото от същата серия. За дизайна на парфюма и неговата опаковка, Versace залага изцяло на тюркоазеня цвят, като вплита логото на марката в красива текстура от гръцки елементи, изграждайки отново препратка към древногръцката митология и нейните герои.
За рекламно лице на аромата, Донатела Версаче избира моделът с атлетично тяло Brian Shimansky, като идеята заложена в рекламното послание е продуктът да бъде представен от силен и могъщ гладиатор, който не се спира пред нищо и не се страхува да се бори неуморно за своите цели.

Богат коктейл от аромати, безупречно вплетени в уникалния аромат Версаче Ерос


Създаден от световноизвестния парфюмерист Aurelien Guichard, Версаче Ерос се причислява към свежите и дървесни аромати, преплетени с деликатни ориенталски нотки. Във връхните нотки на парфюма изключително умело са комбинирани ментово масло със зелена ябълка и италиански лимон, отварящи аромата и напомнящи за блестящото Средиземно море. Топлината, постигната с уханието на тонка е нежно смесена с венецуелски амброксан в сърцето на парфюма. Тази комбинация от своя страна допринася за изграждането на плътност и дълбочина, придавайки му допълнителна мистичност и загадъчност. Парфюмът интерпретира висшата мъжественост чрез изграждане на магнетична аура с интензивна, и свежа комбинация от пристрастяващи ухания.