за поръчки 0895/27-88-88

Мъжки Парфюми

Специално за мъжете, които разбират силата на добрия мъжки аромат и желаят да допълнят стилното си излъчване, ние от ParfumBG.com сме събрали най-обичаните мъжки парфюми на едно място.

Както добрите дамски аромати биват асоциирани с нежността, чистотата и елегантността, така и мъжките доста често биват свързани със стабилност, мъжественост и мощ. Ето защо много често те са значително по-наситени като аромат. Тази наситеност често се подчертава и от цялостния им дизайн - предпочитаните цветове на опаковките са черно, сиво и дори синьо и зелено, комбинирани с различни специфични форми и релеф на стъклото.

За да бъде подчертана допълнително мъжествеността на притежателя им, производителите на мъжки парфюми доста често съчетават компоненти като мускус или кехлибар в ароматите си. А за да се постигне допълнителен ефект на елегантност и стил в редица парфюми - мъжки и дамски, доста често в ароматите биват комбинирани различни борови нотки или нотки от сандалово дърво.

Разбира се освен мъжественост, желания ефект, търсен най-често от потребителите е да привличат женското внимание. Ето защо най-често предпочитаните аромати са по-наситени и запомнящи се. Въпреки това обаче не може да очакваме даден аромат да повлияе изцяло мнението на околните. всичко зависи преди всичко от психологическото им възприятие, комбинирано с характеристиките на нашата идентичност.

Как да изберем между няколко вида парфюми - мъжки или дамски, а не познаваме човека достатъчно?

Тук имаме няколко съвета за вас:

Класика - вероятно най-сигурния начин да вземем правилното решение. Класическите аромати не случайно са такива - те са утвърдени във времето и е силно вероятно бъдат възприети добре и от околните.

Дълготрайност и специфичност на аромата - с голяма тежест при избора на парфюм е разбира се неговото качество и съответно дълготрайност. Ето защо силно препоръчваме пазаруването от утвърдени търговци, които не правят компромис с качеството. Когато избираме аромат, вероятно най-важното е да помислим за какъв повод и най-вече в какви ситуации очакваме, че ще бъде носен. Ето защо тук е изключително важно да разбираме разликата между различните видове парфюми - мъжки и дамски. А те, според концентрацията на аромата могат да бъдат разделени на парфюм ( с концентрация на аромата около 20-30%. Това е възможно най-силната концентрация на аромат с трайност до 24 часа.), парфюмна вода ( с 15-20% концентрация на аромат, тя е най-често срещана. Нейната трайност е до 5-8 часа) , тоалетна вода ( 5-15% концентрация на аромат - сравнително лек аромат, който е значително по-евтин от парфюмната вода, но с трайност само няколко часа).

Интуиция - в крайна сметка може би най-универсалния подход, към който може да се насочим при избора на парфюм е просто да следваме своята интуиция. Факт е, че дори да не познаваме достатъчно добре човека, за който трябва да изберем аромат, някои композиции просто пасват на даден тип личност. Ето защо понякога е добре да се доверим на първото си впечатление и просто да се гмурнем в необятния свят на различните видове парфюми.

Промоции на месец Ное

Cartier Declaration D Un Soir EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

123.00лв 58.00лв− 53% отстъпка
120.00лв 65.00лв− 46% отстъпка
Cartier Pasha EDT 100 мл - за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

123.00лв 70.00лв− 43% отстъпка
Cartier Pasha Noire Sport EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

120.00лв 63.00лв− 48% отстъпка
151.00лв 60.00лв− 60% отстъпка
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EDP 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

145.00лв 63.00лв− 57% отстъпка
Davidoff Zino EDT 125мл - ТЕСТЕР за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

110.00лв 54.00лв− 51% отстъпка
Davidoff The Game EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Продуктът е с гарантирано качество, в т...

121.00лв 60.00лв− 50% отстъпка