за поръчки 0895/27-88-88

Hugo Boss Jour Pour Femme EDP 75мл - за жени

Hugo Boss Jour Pour Femme EDP 75мл - за жени

Цена :
82.00лв 36.00лв− 56% отстъпка
 Продадено 
  • 0 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Като за разлика от миналогодишното издание Boss Nuit Pour Femme , къщата на Hugo Boss започва друг аромат за жени през тази година - Boss Femme Jour . Млечно бял флакон , оформен като минало годишното издание Nuit .Boss Pour Femme Jour стартира през пролетта на 2013 г. и е на разположение от Юли месец 2013г вече в световната мрежа.

Новият аромат е създаден за да покаже трите лица на една жена : вдъхновение, спокойствие и лекота , които са описани с красива комбинация от бели цветя охладени с искрящ цитрус . Лекота и свежест са представени с комбинация от ударения лайм и грейпфрут. Представяне на жизнеността на първите лъчи сутринта на светлината, които излъчват с положително очакване. Вдъхновението е разказано с богат букет от бели цветя , включително цветя на фрезия , момина сълза и орлови нокти в чест на разнообразието на живота и красивата женственост на всяка жена . Хладнокръвието е описано с по-силено мъжествено покритие, което включва акорди на бяла бреза и кремообразен кехлибар.

Флаконът на новото издание Boss Femme Jour Pour е висок и слаб , млечно бял цвят, с прозрачна и златни цветни детайли . Парфюмът идва като 75 мл EDP
Създателя на това дамско удоволствие е Гуинет Полтроу .