за поръчки 0895/27-88-88

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDT 100мл - за жени

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDT 100мл - за жени

Цена :
87.00лв 38.00лв− 56% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 8 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Очарование, романтика, оптимизъм - това са характеристиките на Gorgeous Gardenia, един хвалебствен химн за лекотата на първоцъфтящия храст и пристрастяването към аромата му. Богатството на нотки от гардения носи великолепната женственост на уханието на парфюма. Сочни и пенливи червени плодове и круши се долавят в разкошната му сърцевина. Гарденията се предава от топлината на слънцето до прекрасен аромат на пачули и кафява захар. Жената, която предпочита да носи този аромат, излъчва страстна и съблазнителна чувственост. Мъжете са привлечени към нея, както пчелите към разцъфнало цвете.


Колекцията Flora Garden Collection, дело на творческия директор на Гучи Фрида Джанини, е "нещо като букет от аромати", казва Джанини за WWD и допълва: "Georgeous Gardenia, защото исках да се подчертае великолепно женствената страна на този аромат. Glorious Mandarin, защото предизвиква истинска еуфория от искрящия мандаринов аромат...
В процеса на разработка на тези аромати беше много важно да ги разграничим един от друг. Идеята е, че всеки аромат трябва да отразява различен аспект на една и съща жена".

Ароматни нотки:
Червени горски плодове, круша, цветя, пачули, кафява захар.