за поръчки 0895/27-88-88

Gucci by Gucci Made to measure EDT 90мл - за мъже

Gucci by Gucci Made to measure EDT 90мл - за мъже

Цена :
89.00лв 35.00лв− 61% отстъпка
 Продадено 
  • 0 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Gucci иноватира с новия аромат за мъже , наречен Made to measure . Той е предназначен за " светския и изтънчен " мъж " , който изисква най-доброто .Този аромат е партньора на женския аромат Gucci Primiera.

Съставът е ориенталско - пикантен. Неговите начални нотки са вдъхновени от външния вид и усещането за свежест ; има акорди на калабрийски бергамот, тунизийски портокалов цвят , френски лавандула и анасон . В сърцето е еклектичен и пикантен, включва нотки и на индийско орехче от Шри Ланка , водна лилия , плодове от хвойна , слива и канела. Базовите нотки са на луксозен и изискан, направен от лабданум , пачули , кожа и кехлибар.

Богат на подправки , комбинирани с топлината на кожата, направени за мъжа с характер и стила ,който той носи. "

" Създаден да за да изглежда тежък и величествен .... Всеки е носи ръчно полиран - този начин говори за един лимитиран завършек – масивната метална капачка .
Лицето на парфюма е актьор, режисьор и писател Джеймс Франко. Изпълнителен директор на къщата Frida Giannini споделя: " Необходим е вида да е направен за мъжкия стил, да бъде нещо изключително специално и това е, това което сме постигнали с Gucci – Made to measure. Той е толкова стилен и неповторим създаден за истинския мъж.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 1