за поръчки 0895/27-88-88

Dolce & Gabbana The One Desire EDP 75мл - за жени

Dolce & Gabbana The One Desire EDP 75мл - за жени

Цена :
83.00лв 40.00лв− 52% отстъпка
 Продадено 
  • 0 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

В сътрудничество с Procter & Gamble , Dolce & Gabbana стартира нов аромат на име The One Desire , наследник на популярния аромат The One , стартиран през през 2006 година. В допълнение на този дебют на аромат , има по стар фесии включващи ; L' Eau The One , Rose The One и The One Lace Edition.
Новият аромат следва тенденцията на черни бутилки и неговата най- отличителна характеристика е негия внимателно нюансиран състава .

"Това е за жена, която иска да се чувства уникална, красива и чувствена . Когато тя влиза в стаята не е просто забелязвана , тя привлича вниманието на всички и е секси, но не вулгарна ", каза вицепрезидента на P & G Prestige Луиги Феола.

The One разкрива Desire в топ цитрусова комбинация от бергамот , мандарина , личи и момина сълза , като подчертава блясъка и славата на една жена . Сърцето цъфти с съблазнителна тубероза ,което е хитро , която предава вкус на карамел , ванилия, сандалово дърво и мускус.
Ароматът е разработен от Стефано Габана и Доменико Долче , в сътрудничество с вътрешни парфюмеристи на Givaudan .

Ароматът пристига в черна бутилка с позлатени подробности. Името ( Desire ) по този начин е вписано в златно и написан на ръка в сицилиански стил барок от Стефано Габана . The One Desire ще се предлага като 75мл EDP.
Рекламната кампания , която е снимана от Тери Ричардсън която е показна знаменитост и актрисата Скарлет Йохансон . Аромата The One Desire ще излезе на пазара през Март месец 2013 година.