за поръчки 0895/27-88-88

Dolce & Gabbana Light Blue Stromboli Living EDT 125мл - за мъже

Dolce & Gabbana Light Blue Stromboli Living EDT 125мл - за мъже

Цена :
93.00лв 38.00лв− 59% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 41 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Когато разработиха, Light Blue през 2003 г. аз бях толкова развълнувана, че веднага пожелах една мъжка версия. След четири години, моята мечта се сбъдна и през 2007 г., няколко месеца след пристигането си на пазара, бях най-накрая щастлива ,че мога да притежавам Light Blue Pour Homme в моята колекция, един от малкото аромати, които знаех, че трябва да закупя още преди да навлезе на пазара. Но, колкото и да ми хареса това D & G Light Blue вече има заместител.

Сега Light Blue Stromboli Living е новата версия на уникалният аромат от 2007г.Този аромат е насочени към лицата, които обичат лятото и романтиката и вероятно феновете на оригинални творения.
Ароматът е много дискретна еволюция , докато базовите бележки които възвръщат по някакъв начин атрибутите на D & G парфюм.

Light Blue Stromboli Living започва с комбинация от розов пипер и цитрус,
които остава близо до кожата. След като се преместват бързо стрелките в средата на часовника, вие ще бъдете в състояние да открие бележката от здравец, което би могло да бъде наречено ,,елфория’’. Последната част е моментът, в който аромат става по-мощен, благодарение на комбинация от кехлибар, пачули и ветивер. Light Blue Stromboli Living се предлага в бутилка, която запазва същата форма и цветова схема, както на оригинала, с изключение на именното разширение, което е отпечатано на колбата и опаковката, другата разлика е спортния пейзаж който изобразява средиземноморски остров.