за поръчки 0895/27-88-88

Davidoff The Game EDT 100мл - за мъже

Davidoff The Game EDT 100мл - за мъже

Цена :
84.00лв 37.00лв− 56% отстъпка
 Продадено 
  • 0 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Каква миризма ! Каква бутилка !

The Game е най-новото ухание за 2013г от Davidoff. Нов аромат създаден за тези, които не се страхуват да се изправят пред риска. Ясно е , че животът е игра , която трябва да бъде печеливша . Доверието поражда успех и вдъхва уважение и възхищение . Защото в крайна сметка, само смелчаците печелят играта и красивите жени.

The Davidoff The Game е Харизматичното чувствоза напомняне ,че всеки жест е от значение. Той държи мъжете под контрол и казва кога да свалят картите на масата.
Той играе без ограничения, и е първият визуален контакт към последната битка , капитанът на играта.

Ако победителят не се страхува да се откроява. Това му дава физическо разграничение , аура на елегантност , с която той може да наложи на човек уважение и сърцето на една жена може да бъде победено . Като експерт в областта на прелъстяването , той може да се съревновава и с най-умните опоненти .

Davidoff The Game е създаден от творческия екип на Meesterparfumeur Bernard Ellena и Davidoff. Ароматът принадлежи на , семейството дървесен аромат , основа на хвойна, генерира брилянтно докосване на стил. Ударната Върхова нотка е следвана плътно от богати нотки на ирис, които изкусно комбинира със скъпоценности от гората.
Този ексклузивен елемент дава един много характерен аромат и елегантност.
Притежава мощна ударна доза от палисандрово дърво.
Той създава уникален и чувствен резонанс , че спада към неустоимите мъжки аромати.
Крайният аромат е чудесен контраст на жизненост и изискана чувственост.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 2