за поръчки 0895/27-88-88

Дамски Парфюми

Вероятно е излишно да обясняваме защо в днешно време парфюмът е неразделна част от стила на модерната жена и е така важен както правилно подбраните грим или облекло. Възприемаме го повече като аксесоар, което предполага честата му ежедневна, понякога дори ежечасова смяна. Нo понякога прекалено богатият избор от дамски парфюми може да доведе до объркване. Наред с избора на облекло, аксесоари, обувки и всякакви други дребни решения, модерната жена трябва ежедневно да си отговаря на въпроса „ Коя искам да бъда днес? ”. И отговаряйки си на този въпрос, не трябва да забравяме, че именно добре комбинираните аромат и стил могат да подчертаят силните страни на всяка дама.

Изборът на аромат може да бъде повлиян и от редица други фактори, разбира се - от настроението, до начина на живот, работата и дори времето и сезоните. Той подсказва как бихме искали да бъдем възприемани и как се чувстваме в даден момент. Независимо от повода или причината, поради която разглеждаме дамски парфюми обаче, може би най-важното правило е да се забавляваме. Добре е да си отделим достатъчно време за избора си и сами да почувстваме кое ухание най-точно описва нашата личност.

Видове женски парфюми и как да изберем точния аромат за нас?

Различните композиции най-общо могат да бъдат разделени на няколко групи:

Цитрусови дамски парфюми - тези аромати се свързват най-често с енергичност, яркост и динамика. Те биват предпочитани от дами, водещи забързан начин на живот. Със своята свежест, те напомнят за пролетните мигове, в които целия свят се пробужда с нови сили за предстоящите предизвикателства.

Плодови аромати - имат свойството да повишават настроението, като същевременно могат да действат и успокояващо. Напомнящи за лято, със своя свеж и понякога дори сладникав аромат, тези женски парфюми са сред най-предпочитаните от младите момичета и жени.

Дървесни дамски парфюми - по правило тези аромати се свързват с уюта и спокойствието. Често са предпочитани от уравновесени дами, които са наясно какво искат от живота и как да го постигнат.

Флорални аромати - считани за класика, тези аромати са широко ползвани в парфюмерийната индустрия. Те са подходящи както за топлите пролетни, така и за горещите летни месеци.

Ориенталски женски парфюми - мистериозни по природа, уханията кехлибар, канела и всякакви екзотични цветя и плодове, биват предпочитани от по-темпераментните представителки на женския пол.

Пикантни аромати - със специфичните си нотки като джинджифил, канела, кардамон, пипер, пикантните аромати почти никога не могат да бъдат сбъркани. Не се колебайте да заложите на тях при по-формални събития или дори за коледните празници и вечерни срещи.

Морски парфюми - морските аромати са сравнително нова тенденция в парфюмерийната индустрия. За първи път включени в парфюмите на Диор през 1991 година, тези композиции напомнят за нежен морски бриз, океанската вода и дори за чистия планински въздух.

Промоции на месец Ное

185.00лв 77.00лв− 58% отстъпка
Dolce and Gabbana The One Essence EDP мл – за жени

Изразителен, интензивен, но и свеж и де...

90.00лв 40.00лв− 56% отстъпка
106.00лв 79.00лв− 25% отстъпка
168.00лв 64.00лв− 62% отстъпка
Benetton Hot EDT 100 мл -за жени

Benetton Hot на Benetton е ориенталско ...

60.00лв 30.00лв− 50% отстъпка
Boucheron Quatre EDP 100 мл- ТЕСТЕР за жени

Quatre дамски парфюм от Boucheron е лан...

120.00лв 74.00лв− 38% отстъпка
Dupont Pour Femme EDP 100мл-за жени

S. T. Dupont Pour Femme символизира еле...

116.00лв 58.00лв− 50% отстъпка
Dupont So EDT 100 мл - за жени

Парижката модна къща „S. T. Dupont ланс...

120.00лв 57.00лв− 53% отстъпка
Elizabeth Arden Green Tea Bamboo EDP 100мл-за жени

Продуктът е с гарантирано качество!...

68.00лв 34.00лв− 50% отстъпка