за поръчки 0895/27-88-88

Christian Dior Sauvage EDT 100 мл – за мъже

Christian Dior Sauvage EDT 100 мл – за мъже

Цена :
90.00лв 40.00лв− 56% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 840 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Вдъхновен от създадения през далечната 1966 аромат Eau Sauvage, парфюмът на Dior Sauvage излиза на пазара през 2015 година и само за няколко години се превръща в тотален хит като олицетворение на мъжественост и сила. И до днес уникалният парфюм бива предпочитан предимно от почитателите на плътните ориенталски аромати, които остават за дълго в съзнанието.

Dior Sauvage - мъжественост и сила вплетени в неповторим аромат

Ароматът на Dior Sauvage е вдъхновен от дивата природа и пустинята, синьото небе и горещината под напичащото слънце. Изключително „свеж и в същото време суров и забележим”, ароматът е предназначен за всеки модерен мъж, който желае да подчертае своята увереност и сила и в същото време желае да избегне прекалената натрапчивост. Мъжественият и секси аромат е и причината, поради която марката избира световноизвестният актьор, познат със своя неподправен стил и идентичност - Джони Деп за рекламно лице на своя продукт. Деп и Sauvage изграждат една по-модерна представа за мъжа, съчетаващ в себе си не само енергия и сила, а и нежност, деликатност и безупречен вкус.

Композиция на аромата Sauvage Dior

Създадена от известния парфюмерист François Demachy, композицията на Sauvage Dior е изградена изцяло от прецизно подбрани натурални съставки, всяка от които бива прецизно разпределена в състава на парфюма. Ароматът умело съчетава в себе си нотки на Бергамот, Амброксан, Гераниум, Пипер, Лавандула, Ветивер и Пачули. Бергамотът със своя свеж и сочен аромат загатва изключително деликатно пикантните нотки в парфюма, придавайки му неповторима плътност и чувствителност. Амброксанът като част от основата, заложена в аромата, от своя страна пък допълва композицията и й придава допълнителна мъжественост, обогатявайки я с опушени нотки на гвинейска ванилия. По своята същност, Sauvage Dior може да бъде определен като лек, чист и модерен. Макар и да не е толкова подчертано уникален и ексцентричен като Джони Деп, ароматът на Диор е олицетворение на високата класа и свободния и независим дух на съвременния мъж. Sauvage Dior - цена, варираща между 60лв и 150лв. може да бъде определена като актуална за продукта. Изключително траен и непретенциозен, ароматът се предлага в опаковка от 60ml и 100ml под формата на парфюм или парфюмна вода.
Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (картонена) опаковка!