за поръчки 0895/27-88-88

Chanel Coco Mademoiselle EDP 100мл - за жени

Chanel Coco Mademoiselle EDP 100мл - за жени

Цена :
277.00лв 93.00лв− 66% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 859 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Coco Mademoiselle е закачлив и невероятно приятен аромат, в който ще се влюбите завинаги. Самият парфюм печели много бързо фенове и става известен по цял свят за съвсем кратък период от време. Това може би се дължи на популярността на марката, която го лансира или на факта, че уханието уцелва десетката по отношение на потребителски търсения и очаквания. Независимо от това кое от двете предположения е вярно, факт е, че Coco Mademoiselle на модна къща Chanel е печеливш и търсен аромат. Уханието носи печалба от 21 милиона долара през първата година от пускането си в продажба и е удостоено с наградата "Фифи" за парфюм в САЩ и Европа.
Поредното парфюмерийно бижу на френската модната къща е лансирано през 2001 г. и е рожба на парфюмериста Жак Полже. В уханния букет на продукта се съчетават хармонично както плодови, така и флорални мотиви. Връхните нотки на парфюма се отличават с калабрийски бергамот и сициалиански портокал, а сърдечните нюанси ни докосват с неповторимото и специфично със своята сладост ухание на роза и жасмин. Женствената и неповторима визитка на парфюма се допълва от неговите базисни нотки, в които се откриват индонезийски пачули, ветивер, бял мускус и бърбън ванилия.
Усещането е скъпо, луксозно и неповторимо, парфюмът е за смели дами, които умеят да постигат желаното и то без особени усилия. Това е аромат за жените, които се отличават с особен магнетизъм и чар. Chanel Coco Mademoiselle е неукротим, палав, характерен и изцяло посветен на женствеността и красотата. Флаконът на парфюма е изискан и неописуемо стилен, той е още една причина да изберем безкомпромисно изпипания френски продукт, който няма равен на себе си. Защото модата отминава сезон след сезон, но стилът остава завинаги, както е казала самата велика Коко Шанел.
Вижте още едно наше предложение дамски парфюм Nina Ricci Premier Jour EDP.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 5