за поръчки 0895/27-88-88

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- за жени

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- за жени

Цена :
156.00лв 68.00лв− 56% отстъпка
Добави към кошницата:
  • Бруто тегло: 0.15кг.
  • 90 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Bvlgari Omnia Crystalline е ухание, което ще ви озари по нов и непознат начин. Това е съвсем ново усещане, което покорява сетивата и ви отнася там, където винаги сте искали да бъдете, в сезона, който обожавате – разбира се, в лятото. Изключително галещ, лек летен аромат, подходящ за горещите дни и нощи, в които цялото ви същество копнее за промяна и щастливи мигове на безгрижие и забавления.
С уханието, създадено и лансирано през 2005 г., на парфюм Bvlgari Omnia Crystalline можете да се пренесете на места, които винаги сте мечтали да посетите и да се откъснете от добре познатото ви ежедневие и рутината. Това е аромат на младите динамични хора, които не понасят застоя и еднообразието. Лек и свеж, създаден за пазарите на Азия, Bvlgari Omnia покорява модерния и активен потребител, който цени своя вкус и се стреми да задоволи максимално всяко свое изискване.
Връхните нотки на аромата Bvlgari Omnia Crystalline са плодови и сладостни. В тях откриваме аромат на японска круша „наши „ и цвят на лотос. Лотосът е свещено цвете за азиатците, то носи мъдрост и просветление. В асана лотос хората, практикуващи йога могат да медитират и да достигат до невъобразими нива на съзнанието. Крушата е символ на жествеността и плодовитостта, за разлика от ябълката, символ на прегрешението и изкушетието, крушата се асоциира изцяло с плодовитост и ново благодатно начало. Неслучайно самият флакон на парфюма е с овални, заоблени форми, наподобяващи нежното тяло на жена, прекланяйки се пред женствеността и красотата на дамите.
Сърдечните нотки на аромата са бамбук и сандалово дърво. Те придават игривост и характерност на благоуханието. Същевременно хармонират и допълват екзотичното внушение на уникалния парфюм. За да довършат пъстроцветната картина по най-добрия начин, те се съчетават с базовите нотки на амбра.
Парфюмът е подходящ за дами, които носят жественост и фриволност в своя характер и това се отразява на тяхното поведение. Това е ухание, предназначено за секси принцесите, които могат да накарат всеки мъж да ги заобича. Негов създател е Алберто Марилас.
Вижте още парфюм за мъже Bvlgari Aqua Pour Homme EDT.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 4