за поръчки 0895/27-88-88

Bvlgari Aqua Pour Homme EDT 100мл - за мъже

Bvlgari Aqua Pour Homme EDT 100мл - за мъже

Цена :
137.00лв 87.00лв− 36% отстъпка
Добави към кошницата:
  • Бруто тегло: 0.21кг.
  • 906 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Bvlgari Aqua Pour Hommе е посветен на мъжете, които се стремят към динамичен и изпълнен с авантюри живот. Вдъхновен от морската необятност, парфюмът Ви изненадва с чистота и блясък, извиращи от океана. Това е ухание, носещо средиземноморски полъх и усещане за свобода и безметежност. То е предназначено за мъжете, които не се спират на едно място и обожават пътуванията. За онези вечно търсещи себе си натури, които намират удовлетворение само и единствено в непрекъснатото странстване на духа и тялото.
Ароматът е чист, свеж и вдъхновяващ, от него се излъчват мъжественост, стил и висока класа. Благоуханието с лекота може да ви пренесе в непознати земи и да ви озари със светлината на чистата вода.
Асоциациите с пътувания, откривателство и приключения са неизменни. Самият дизайн на флакона на парфюма напомня съвършената гладкост на скалите, галени от морските вълни и неуловимостта на светлината, пречупена през призмата на хиляди морски капчици, озарени от слънчевата светлина.
Няма да сгрешим, ако кажем, че самият аромат също носи светлина и особена чистота в себе си. Неговите връхни нотки са представени от изтънченото ухание на нероли, грейпфрут, сладка и опияняваща мандарина, листенца от горчив портокал. Това е свежа и тонизираща комбинация от аромати, които събуждат вашия приключенски дух и изцяло енергизират тялото ви. Естествено продължение на ароматните нюанси е сърцето на парфюма, представено от морското водорасло посидония, сантолина, розмарин и водни нотки. Базата на аромата Bvlgari Aqua Pour Homme е кехлибар и Вирджински кедър. Още една тайнствена и привлекателна покана за потапяне в чистите дълбини на морето, за да открием един нов, непознат и толкова приказен свят. Уханието е успокояващо и ненатрапчиво, то ни кара да се чувстваме така, сякаш се носим в сините пространства на океана, необезпокоявани от нищо и от никого. Абсолютен релакс и истинска наслада за сетивата, това накратко е мъжкият аромат Bvlgari Aqua Pour Homme.
Вижте още парфюм Bvlgari Omnia Crystalline EDT за жени.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 5