Изберете страница

Burberry е един от популярните дизайнерски парфюми, основан от Томас Бърбъри. Дизайнерът доставя висококачествени одеколони за мъже и жени. Първоначално Burberry проектира само парфюми за мъже, но по-късно започва да прави женски парфюми. Днес парфюмите Burberry за жени се нареждат сред най-добрите на пазара.

Ако сте жена, която иска да изпробва елегантността на тези фантастични парфюми, ето списък на най-добрите парфюми Burberry за жени, които трябва да пробвате:

Burberry Femme

1 Burberry от Burberry

Burberry за жени е един от най-старите парфюми Burberry. Той бе пуснат за първи път в продажба във Франция през 1995 г. и през годините успя да остане сред най-добрите женски парфюми. Той е любим парфюм на много жени, защото има освежаващ и елегантен аромат. Този негов свеж и чувствен аромат е балансиран с някои плодови нотки.

Парфюмът отваря с горни нотки на бергамот, зелена ябълка и касис. След това се усещат средни нотки на жасмин, кедър, сандалово дърво и мъх. Базовите нотки са ванилия и мускус. С комбинацията от тези нотки можете да сте сигурни, че имате сладък аромат, който ще се хареса на мъжете.

Burberry London

2 Burberry London

Парфюмът Burberry London за жени излиза през 2006 г. и е един от парфюмите, предлагащи модерен цветен аромат. Ще се влюбите във фината пикантна и свежа флорална миризма на този парфюм. Също така уханието му продължава да се усеща дълго, така че не е нужно да се притеснявате за пръскане отново и отново.

Започва с горни нотки на орлови нокти и роза, които са перфектно смесени със сладката миризма на мандарина. Средните нотки са: мек божур, Таитянска гардения и жасмин, а базовите нотки са мускус и дърво.

Това може да не е правилният избор, ако не харесвате пикантни парфюми. Въпреки това, той е идеален парфюм за дама, която предпочита цветен аромат с привлекателни пикантни нотки.

Burberry Brit woman

3 Burberry Brit

Burberry Brit е един невероятен парфюм, който предлага освежаващ аромат. Той се прави с много силни нотки, които отслабват бавно. Ще се насладите на сладки плодови аромати, които се смесват със силна флорална миризма от средните му нотки. Базовите нотки са с уникален азиатски аромат.

Този парфюм ще ви хареса, ако предпочитате сладка миризма с пикантни нотки. Можете също така да го носите по всяко време на деня.

Burberry Weekend

4 Burberry Weekend

Както подсказва името, този парфюм е създаден, за да ви даде релаксиращ аромат, докато го носите. Burberry Weekend е създаден през 97 г. и оттогава е любим на жените. Той предлага освежаващо настроение, като също ви дава увереност, когато го носите.

Той идва с привлекателна комбинация от плодови флорални и дървесни нотки, които са идеални за летния и пролетния сезон. Горните нотки са дърво, мандарина, както и резеда, които са балансирани със средни нотки на нектарина, зюмбюл, ирис и мандарина. Базовите му нотки са от кедър, мускус и сандалово дърво. Това е един парфюм, който определено ще ви хареса.

Най-добре е да го носите през деня. Независимо дали ще работите, или ще излизате с момичетата през уикенда, този парфюм е един отличен избор.

Burberry Touch

5 Burberry Touch

Кой иска докосването на Burberry Touch за жени? Това е един идеален парфюм, който бихте искали да носите около вашия мъж или приятелки. Парфюмът излиза през 2000 г. и от тогава продължава да превъзхожда много аромати за жени.

Едно нещо, което ще обикнете в Burberry Touch е, че той е направен със силен аромат, който се представя отлично във всяка среда. Това е един парфюм, който е съблазнителен и балансиран с гладки нотки.

Горните му нотки са от свежа едра къпина, рафинирано розово масло, калифорнийски портокал и касис. Те са балансирани със средни нотки на лилия, жасмин, тубероза, малина и праскова. Базовите нотки са ванилия, дъбов мъх, кедрово дърво и плодови нотки. Кой не би харесал такъв сладък и привлекателен аромат?

Когато се напръскате, той започва със силна миризма, която след това намалява бавно през деня. Така че, да, това е перфектен парфюм за носене, когато отивате на работа. Можете също така да го носите, ако излизате вечер с момичетата.