Изберете страница

Парфюмите са един от най-популярните подаръци на Коледа, но също така е и един от най-трудните за избиране. Парфюмът, също като при купуването на дрехи, трябва да се избере внимателно, но ако изберете правилния, може да бъде един от най-добрите и специални подаръци, които една жена може да получи.

Това не означава, че не бива да подарявате парфюм, ако имате затруднения в откриването на подходящ. В нашия онлайн магазин за парфюми има аромати за всяка индивидуалност и предпочитания.

През този празничен сезон, ние често оставяме на носовете ни да ни насочват, когато става въпрос за избора на парфюм за годеница, сестра, колежка или дори за странната леля, която виждате два пъти в годината. През това време на годината ще намерите голямо изобилие от ароматизирани подаръчни комплекти в бутиците в моловете и това може да е много объркващо ако вече не знаете какво точно харесва жената за която ще купувате парфюм. Ето нашите предложения, които могат да помогнат с вашия избор:

jimmi choo edp

1 Jimmy Choo Eau de parfum

Този опияняващ аромат от Джими Чоо е способен да заслепи сетивата и суетата и. Топлият, сладък аромат в бутилката, във формата на бижута, е подходящ за да се превърне в нейният зимен парфюм.

Givenchi Dahlia Divin Eau de parfum

2 Givenchi Dahlia Divin Eau de parfum

Парфюмът се фокусира върху цъфналата магнолия, но също така се отличава с пресен жасмин, розови листенца, дървесни ухания и мускус. Жената на която го подарите ще бъде очарована.

Lancome La Vie est Belle

3 Lancome La Vie est Belle

Най-новото попълнение на Lancome La Vie est Belle е по-леко и по-свежо от оригинала, без да се загуби нищо от пленителния му аромат.

Yves Saint Laurent Mon Paris

4 Yves Saint Laurent Mon Paris

За жената, която има всичко, пропуснете стандартните парфюми и и подарете този луксозен аромат. Тя ще остане много очарована.

Versace Dylan Blue Pour Femme

5 Versace Dylan Blue Pour Femme

За семейния матриарх, нищо друго освен този силен и женствен аромат. Флоралните и плодови горни и средни ухания отстъпват на мека основа от бяло дърво, мускус и пачули – една невероятна но и земна комбинация.