Изберете страница

Парфюмът Coco Mademoiselle е представен на парфюмерийния пазар за първи път през 2001 г., както и тоалетна вода през 2002 г. Двете композиции са създадени от Jacques Polge – парфюмер на Chanel от 1978 г.

Въпреки силното си представяне още от 2001 г., един от най-продавани аромати в света бе подобрен. Ето какво трябва да знаете за Coco Mademoiselle 2.0:

Вкусовете за аромати се различават значително по целия свят. Според Euromonitor International, във Великобритания се предпочитат дървесни, унисекс аромати, италианците и австралийците предпочитат луксозни, майсторски изработени парфюми с флорални нотки, а леките, цитрусови аромати се търсят много в Япония. Има обаче един парфюм, който се противопоставя на световните тенденции и е на върха в списъка на бестселърите в целия свят, дори в Близкия изток: Chanel Coco Mademoiselle. Вероятно имате поне една позната която го нос, но дори да нямате, веднага можете да разпознаете неговия аромат, носен от полъха на вятъра: да, той е толкова популярен. По някакъв начин той успява да остане желан, въпреки че е много масов, и тук идва Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, още по наситен с аромат на пачули, но малко по малко от парфюмите от 70те години. Ето какво можете да очаквате от още по-„пристрастяващата“ нова версия на Coco Mademoiselle…

По какво се различава Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense от оригинала?

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense запазва оригиналната портокалова и бергамотова пикантност, с дървесна основа, но пропорциите на двойно дестилирана пачули са увеличени, с добавени тонка боб и ванилия, които придават на Coco M едно особено неустоимо качество. Парфюмът е още по-чувствен от първото си въплъщение. Кийра Найтли отново е лицето на новия парфюм. Въпреки увеличената изтънченост на Intense, кампанията е по-игрива и настроена на партита – мислете за конфети и караоке, а не за суха сериозност.



На кого ще се хареса Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense?

Той не е толкова далеч от оригинала, че да подразни почитатели на оригиналния Коко Мадмоазел, но ние лично предпочитаме този нов по-топъл вариант. Неговата миризма продължава да се усеща далеч по-дълго и миризмата му е по-уникална, а нейната дълбочина я кара да мирише по-уникално и по-малко на „масов пазарен парфюм“. Повечето хора може да не го разпознаят като Коко М, но според нас това е нещо положително, защото ще Ви направи по уникални.

Заключение

Този парфюм е едно пачули парти и затова го обичаме. С идеалното си съчетание на „floriental“, кехлибар и цитрус, този парфюм е умело създаден, за да задоволи възможно най-много вкусове, без да е скучен или слаб. Истинска Coco революция.