Изберете страница

Внимание: След като прочетете това ревю е много възможно да смените сегашния си парфюм с Euphoria.

Създаден през 2005 г., най-продаваният и награждаван парфюм на Calvin Klein, Euphoria, е всепризнат фаворит сред дамските парфюми. Вероятно вече сте го забелязали многократно в нашия онлайн магазин за парфюми. Когато един парфюм е толкова популярен, колкото Euphoria, ще го срещнете навсякъде.

И така, без повече отлагане, нека разберем какъв точно е този парфюм и защо е толкова харесван.

Поглед над Calvin Klein Euphoria

Парфюмът се рекламира като Провокативен. Секси. Чувствен. Пристрастяващ ориенталски аромат с контрастни екзотични плодове и съблазнителни цветни нотки.

Ароматни нотки на Еуфория

Нека да разгледаме горните, средните и базовите ароматни нотки на Calvin Klein Euphoria. По отношение на категориите аромати, той е Дървесен Ориенталски (Woody Oriental). Мислете сандалово дърво, подправки и пачули. Сладост, ванилия и мускус.

Горни Ароматни Нотки: Нар
Средни Ароматни Нотки: Лотос, Черна Орхидея
Базови Ароматни Нотки: Черни виолетки, Кехлибар, Мускус, Махагон

Реклама на Euphoria

Официалната реклама е със супермодела Наталия Водянова и американския мъжки модел Тайсън Балу, заедно с музика, вдъхновена от Ян Тиерсен. Това е модерна и супер стилна. Вижте сами:Опаковка на Парфюм Еуфория

Бутилката е от тежко стъкло, със сребърен метален капак и сребърно метални детайли. Течният парфюм е тъмно пурпурен, като някакъв мистичен еликсир. Бутилката седи много добре в ръката и се усеща все едно държите стъклена пантофка. Кутията е със сребърни надписи.

Като какво мирише Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum?

Когато помиришете този парфюм направо от бутилката може да си кажете „не е за мен“. Уханието му е тежко, мускусно и по-подходящо за вечерта. След като се напръскате обаче направете завъртане на 180 градуса и ще осъзнаете че той е всички тези неща, но веднага става много по-лек, по-цветен и някак прахообразен при контакт с кожата. Изглежда много красиво.

В началото усетихме кратка нотка на нар, последвана от цветните средни нотки и топъл, кехлибарен мускус. Найстина е един от най-невероятните парфюми, които сме тествали. Понеже ароматът е дървесен ориентал, можете да го носите през деня – пестеливо – и по всяко време на годината, но той е един вълшебен, нощен, съблазнителен аромат. Това е Еуфория и което го прави невероятно добър.

За щастие, аромата не е прекалено силен. Можеше да бъде тежък със силно ухание на пачули, но той успява да остане плодов и лек, но и с мускусна и ориенталска основа. Това е пораснал, уверен, силен аромат и за това го обичаме. Името Еуфорията е перфектно избрано. Той мигновено повдигна духа Ви и просто не можете да спрете да го вдишвате. Няколко часа по-късно уханието все още се усеща. Отново меко и женствено, но в същото време мистериозно и пикантно.

Препоръчваме този парфюм на всяка жена, която обикновено не харесва тежкия аромат, но иска нещо повече от цветен или цитрусов. Това е перфектен аромат за нощно време и забележителен аромат за през деня.