Изберете страница

В това ревю ще разгледаме мъжкия парфюм на Giorgio Armani – Armani Code. Когато търсите мъжки парфюм, често ще срещате Armani Code. Продуктът дори спечели наградата FiFi като аромат на годината през 2006 година. Понеже този парфюм получава много похвали, просто няма как любопитството ви да не надделее и да не се изкушите да го пробвате. Създаден от една от световноизвестните марки парфюми, нека да разгледаме този парфюм за да видим дали наистина си струва да си го купите.

Плюсове и Минуси на Giorgio Armani Code за МъжеПлюсове

  • + Той има много силен, изчистен и богат аромат, който ще се хареса на много хора.
  • + Качеството на аромата е превъзходно. Получавате един наистина уникален аромат.
  • + Самата опаковка е добре направена, което го прави идеален подарък за любимия човек.
  • + Носител е на награда, и е един от любимите парфюми на много хора.
  • + Дълготраен аромат, който може да продължи да се усеща до няколко часа.

Минуси

  • – Парфюмът може да е скъп за някои хора.
  • – Понеже е много популярен парфюм, не можете да очаквате, че ще сте единственият, който го носи.


Повече за Armani Code от Giorgio Armani

Armani Code от Джорджо Армани за мъже излиза през 2004-та година. Разработен от майсторите парфюмеристи Антоан Мейзонди, Антоан Ли и Клемент Гавари, парфюмът разкрива много богата смес от аромати, идваща от ябълки, кимион, лавандула, цитруси и дървесни аромати. Горните нотки за този парфюм включват бергамот и лимон, последвани от средни нотки, които използват звездовиден анасон, маслинов цвят и гваяково дърво. В базовата нотка има кожа, тютюн и тонка боб. Опаковката на Armani Code изглежда много готино и изтънчено.

Качество и композиция на Armani Code

Състав: Когато за първи път отворите бутилката, веднага ще усетите свеж, мъжки и изчистен аромат, сякаш току-що сте си взели душ. Самият аромат има перфектния баланс между тютюна, черното женско биле и кожестия аромат, който сме сигурни, че повечето мъже наистина ще харесат. Това е един приятен парфюм, който всеки може да носи. Ароматът на този парфюм е много гъвкав. Правилната смесица от различни смеси от елементи допринася за мистерията около него. Със своя чист и много свеж аромат, този парфюм със сигурност ще ви придаде повече привлекателност. Това е този вид парфюми, от които се нуждаете, ако искате да се чувствате наистина уверени и секси. Той има наистина привлекателен аромат, който не е прекалено натрапващ се.

Кога да го носите: Хубавото при Armani Code е, че можете да го носите по всяко време. Въпреки че е много по-подходящ като нощен парфюм, няма да имате никакъв проблем, ако искате да го носите през деня. Не е толкова силен, че да се окаже твърде силен и дразнещ за други хора около вас. Тъй като има цитрусови нотки, можете да го носите през зимата, пролетта и есента. И понеже има невероятен аромат, можете да го използвате за всеки случай. Независимо дали трябва да присъствате на официална бизнес среща или излизате с приятели за да се забавлявате, не можете да сбъркате с Армани Code.

Дълготрайност: Армани Code има дълготраен аромат, въпреки че не всички са много впечатлени от неговата продължителност. След като се напръскате сутрин, на следващия ден все още можете да усетите миризмата на дрехите си. С няколко впръсквания можете да изкарате дълго време. Всъщност, имате нужда само от 2 силни впръсквания.

Заключение

Като цяло, Armani Code на Джорджо Армани е наистина чудесен избор. Той има този чист, свеж и много привлекателен аромат, който със сигурност ще привлече хората към вас и ще ви докара много комплименти. Това, което ни харесва в него е, че Code има този наистина естествен и чист аромат, който всички биха харесали. Ако търсите парфюм, който да можете да носите от сутрин до вечер и навсякъде, Armani Code е един наистина много добър избор, който си заслужава парите.