Изберете страница

Парфюмът Gucci Guilty стана популярен като аромат за „красота на 21-ви век“, който е „млад, дързък и изискан … за всеки, който живее на ръба … секси и леко опасен“. За поколението което не приема подчинението и социалните граници. Оригиналните аромати на Gucci Guilty въплъщават свободата, като разчупват традиционните мъжки и женски аромати.

Бутилката на Guilty определено привлича вниманието: прилича на огромна, позлатена Gucci чанта или катарама на колан, с двете свързващи се „G“-та който е невъзможно да сбъркате. Феновете на Gucci ще искат да притежават Guilty само заради бутилката. Ароматът е класифициран като цветен, с нотки на мандарина, розов пипер, праскова, люляк, здравец, кехлибар и пачули.

Ароматни Нотки на Gucci Guilty

Guilty изглежда по-скоро като чист плодов ориентал, отколкото флорален ориентал. Отварящото ухание е на светъл цитрусов аромат, напоен с пипер, който му придава малко повече сила и характер. За момент може да помислите че това е преработен вариант на Chanel Chance, който отчасти бе отговорен за популяризирането на розовия пипер преди няколко години, но Guilty е по-малко флорален и се чувства по-обемен. В сърцето на парфюма има много мек намек за люляк, запечатан между пластовете златни плодови нотки, а здравеца добавя остра, зеленикава нотка, като същевременно удължава пиперливия му ефект. Този пипер му придава „опасното“ ухание, което харесваме толкова много, но не е за всеки.

Не очаквайте никаква земнота и в „секси“ пачули нотките. В края на краищата, интерпретацията на Gucci за секс обикновено подчертава дългите бронзирани крайници, светещите скули и перфектно гланцови устни на участниците. Вместо това, след нанасянето си, парфюмът се превръща в смес от копринен кехлибар и леко сиропено пачули. Усеща се прозрачен и гладък като коприна. В последните етапи на своето разпръкване, ароматът има слаб ванилов шепот, затвърждаващ неговия леко ориенталски аспект. Силата на продължителност на парфюма е средно дълга.

За кого е подходящ Gucci Guilty

Gucci Guilty може спокойно да се характеризира като „модерен“ и „адаптивен“. Едно или две впръсквание ще бъдат подходящи за повечето работни места, а по-тежкото повторно приложение го прави перфектен за всяка вечер. Guilty има повече характер от Gucci Flora, но е по-лек (и може би по-гъвкав) от чипровия Gucci by Gucci. Той се усеща точно толкова елегантен и компактен като неговата бутилка, но определено е по-малко блестящ. Ако търсите модерен и адаптивен парфюм, който да можете да използвате за всяка ситуация, Gucci Guilty е точно това което търсите.