Изберете страница

Парфюм QUATRE за жени е модерна и дръзка сетивна интерпретация на емблематичния пръстен на Maison Boucheron. Блестящ и елегантен флорален плодов аромат. Силно запомнящ се и съвременен, той разкрива силата на характера на тези, които го носят. Ароматът е израз на фин баланс между модерност и наследство, иновации и традиции, шок и шик. Горчивият портокал, жасминът и златните дървесни аромати рафинират този уникален парфюм.

Boucheron Quatre за жени се предлага в цилиндрична стъклена бутилка с пръстеновидна капачка. Тази пръстеновидна шапка е вдъхновена от бижутерната къща на Boucheron Quatre. Quatre означава четири и дизайнерската капачка е направена от четири ленти и е копие на тяхната бяла, розова и жълта златна колекция. Капачката е прикрепена към бутилката и работи с механизъм на завиване; просто завъртете нагоре, за да отворите и напръскате парфюма, след това завъртете надолу, за да затворите спрея. Топлият розов цвят на парфюма перфектно допълва топлите тонове на металните детайли. Капачката и дъното на бутилката са красиви и прецизно изработени, правейки я едно пищно и поразително произведение на изкуството. Тази луксозна бутилка е опакована в бяла картонена кутия, която има Quatre пръстени върху нея.


Какво трябва да знаете за Boucheron Quatre за жени EDP


Основната атракция е опаковката и плодовите флорални нотки. Ароматът на Парфюма започва с горните нотки на горчив портокал и сладостта на червено френско грозде. Вдъхновяващи женски нотки на жасмин и роза формират сърцето на парфюма. Докато ароматът се освобождава, основата разкрива смесица от сандалово дърво и кедрово дърво заедно със съблазнителен мускус.

Това е неустоим парфюм, който не остава незабелязан. Когато го носите се пригответе да получавате комплименти. Ароматът е перфектно съчетание от плодови, флорални и дървесни нотки. Усеща се идеално балансиран – не много силен, нито прекалено лек, нито прекалено женствен, нито мъжествен. В този парфюм дървесните и мускусните нотки не са доминиращи и този парфюм не изсъхва на базови нотки. Цветните и сладките нотки продължават да се усещат.Boucheron Quatre за жени EDP е идеалният аромат за уверената и модерна жена на днешното време. Той е една жизнена комбинация от дръзка модерност и вечна елегантност, а неустоимият му аромат е перфектното съчетание за неоспорим чар. Сладкия остър аромат на горните нотки продължава да се усеща около четири часа, цветните, дървесните и мускусните нотки продължават да траят от шест до осем часа. Въпреки това, на следващия ден ще можете да помиришете сладката флорална дървесна основа върху своите дрехи. Той продължава и продължава.


Какво ни хареса най-много във Boucheron Quatre за жени

  • Неговата Плодова, флорална и дървесна основа
  • Той е добре балансиран
  • Всичките му нотки са перфектно смесени
  • Неговия неустоим аромат
  • Не прекалено силен, но не е и много лек
  • Перфектен избор за съвременна жена
  • Продължителността на аромата му е от четири до осем часа
  • Има много луксозна опаковка