Изберете страница

Когато сте решили да подарите парфюм на някой близък, трябва да изберете внимателно
перфектния аромат. Ето на какво е добре да обърнете внимание:

Намерете връзка, различна от аромата

Парфюм за Подарък

Не обръщайте толкова внимание на самия аромат, а вместо това намерете връзка с получателя – било то името, флакона или произхода на парфюма. Препоръчваме Ви да изберете аромат, който да създаде емоционална връзка с човека по някакъв начин. Например парфюмът може да напомня за място на среща, време на деня, любим предмет, момент от живота.

Малко детективска работа ще помогне

Парфюм за Подарък

Проучете по–отрано какви парфюми използва човека, на който искате да направите подарък. Едно бързо търсене в Интернет и в нашия онлайн магазин за парфюми може да ви помогне да установите към коя група от аромати принадлежат техните парфюми и да изберете друг подобен аромат. Основните групи от аромати са: Ароматни (Aromatic), Шипрови (Chypre), Цитрусови (Citrus), Цветни (Floral), Кожени (Leather), Ориенталски (Oriental) и Woody (Дървесен). Ако сте си харесали парфюм от нашия магазин и имате съмнения за неговата група, свържете се с нас чрез нашия Live chat.

Ако имате съмнения, изберете свеж аромат

Парфюм за Подарък

Въпреки че няма „сигурни залози“, когато става дума за избор на аромат, свежите аромати са най-привлекателни. Макар да не принадлежат към конкретна група аромати, те не са толкова трудни за разпознаване. Уханието им напомня например на прясно окосена трева, дъжд или сутрешна роса. Най-разпространени са сред цитрусовите и цветните групи аромати.

Не забравяйте, че не е за вас

Парфюм за Подарък

Въпреки, че може да изглежда неуместно да не обръщате внимание на собствените си инстинкти, особено когато става дума за нещо толкова елементарно като аромат, важно е да запомните, че изборът на парфюм за приятел не е според вашите лични предпочитания. Никога не трябва да предлагате парфюм, който според вас е подходящ за вас. Тайната на хората, които подаряват хубави подаръци е, че те мислят за получателя, а не за себе си. Не става въпрос за избора на „добър“ аромат. Става въпрос за избора на този, който е подходящ за човека, който ще го използва.

Фокусирайте се върху личността

Парфюм за Подарък

Не е тайна, че носим аромати, които отразяват нашето настроение. Когато избирате аромат се фокусирайте върху чертите на личността на получателя. Често описваме ароматите със същите думи, с които бихте описали нечии дух и душа: ярък или дискретен; дълбок и интензивен или пенлив, лек и кокетен; сложен или обикновен; естествен или изтънчен. Ще бъдете изненадани колко близо можете да стигнете до точния аромат, ако сте достатъчно точни в описанието на носещия го.

Изберете нещо ново и непознато

Парфюм за Подарък

Всички имаме зона на комфорт, когато става въпрос за аромат, но понякога излизането извън тази зона може да Ви въведе в един изцяло нов свят от аромати. С новата ни селекция от предложения, представящи невероятни комбинации и екзотични съставки, е напълно възможно да подарите аромат, който е напълно нов за получателя. Това не е нещо лошо. Понякога е добре да дадете на някого възможността да открие оригинален аромат, който не би си помислил, че е подходящ за него или нея. Понякога най-добрите парфюми за подарък са тези, които не бихте купили. Перфектният подарък е нещо, което обичате, но вероятно няма да купите за себе си.