Изберете страница

Закупуването на парфюм може да се окаже доста трудно. Парфюмът е нещо толкова лично, че дори да ви бъде препоръчан определен парфюм, когато той попадне на кожата ви, може да се окаже, че не ви харесва. И ако искате да закупите нещо различно от най-масовите и продавани парфюми, но не сте в голям град, може да се окаже трудно да намерите място, където първо да изпробвате парфюма.

Тук на помощ идва Интернет. Не само че можете да поръчате почти всички видове парфюми онлайн (дори редки или спрени от продажба), можете също да намерите изобилие от евтини тестери на парфюми и по нишови парфюмни линии. Но и пазаруването за парфюми онлайн може да бъде трудно. Тук не можете да помиришете парфюма. И въпреки това, вашите възможности са безкрайни. В Интернет има огромно разнообразие, затова може да ви е малко трудно да изберете откъде да започнете, какво търсите и на кого да се доверите.

Тук ние Ви идваме на помощ. В тази статия научите всичко, което трябва да знаете, когато избирате парфюми онлайн.

Какво трябва да знаете, когато купувате парфюми онлайн

1 Обогатете своя парфюмен речник

Преди дори да си помислите да поръчате парфюм, трябва да отделите малко време, за да се запознаете с основната терминология и типовете аромати. Няма нужда да се натоварвате със задълбочени изследвания за алдехиди или чипри (освен ако не Ви е интересно!). Вместо това ще ви помогнем да се запознаете с най-често срещаните термини, използвани за описване на ефективността на парфюма: продължителност и сила на аромата.

Продължителността просто се отнася до това колко дълго трае парфюма, а силата на аромата се използва, за да опише колко силно и на какво разстояние се усеща аромата. Ако ароматът е слаб, това означава, че вероятно няма да можете да го усетите, освен ако не допрете носа си на китката си. Ако имате много силен парфюм, може да не искате да го носите в офиса, за да не дразните колегите. Като цяло, повечето хора искат да намерят парфюм с добри продължителност и сила.

Също така разгледайте всички съставни аромати и групи, които съществуват. Съставните аромати са различните аромати, които се съдържат в парфюма. Обикновено парфюма съдържа горни аромати, средни аромати и базови аромати и трябва да можете да усетите всеки, когато парфюмът се разнесе във въздуха и върху кожата ви. Мислим че ще Ви бъде интересно да разгледате всички групи аромати – от големи групи като цветни до много специфични подгрупи като ориенталска ванилия.

Какво трябва да знаете, когато купувате парфюми онлайн

2 Обърнете внимание на описанията на парфюмите

Изглежда, че тези описания не са художествена измислица. Парфюмите всъщност трябва да бъдат описани с нещо, което предизвиква някаква емоция. По този начин ще разберете дали този тип аромат отговаря на вашата личност и начин на живот.

3 Прочетете малко ревюта

Знаем че всеки парфюм е уникален и хората са различни и с различни вкусове, но винаги е полезно да се прочетат малко ревюта. Особенно лоши. В крайна сметка ако лошите ревюта за един парфюм не са много лощи значи той наистина се харесва.

Какво трябва да знаете, когато купувате парфюми онлайн

4 Изберете надежден сайт за парфюми онлайн

След като намерите аромат, който обичате и искате да имате, не забравяйте да го закупите от надежден сайт за парфюми. За ваш късмет ParfiumBG е точно такъв и ви предлага богата гама маркови парфюми и тестери на изгодни цени. Можете също да намерите интересни оферти в Ebay и Aliexpress, но трябва много да внимавате, за да не Ви измамят, защото там има много фалшификати.


Приятно пазаруване на парфюми онлайн!