Изберете страница

Когато става дума за парфюми, аромата очевидно е най-важният елемент. Ако има ужасна миризма или не е траен, не ви интересува нищо друго. Ако обаче сте намерили няколко парфюма, които ви харесват, опаковката може да помогне да разделите онези, които обичате, от онези, които обожавате толкова много, че никога няма да ги приберете в шкафа си в банята. Невероятен аромат и добре проектирана бутилка са идеалната комбинация.

Последният парфюм на Marc Jacobs – Decadence, е с дървесен аромат, който се предлага в бутилка, която е във формата на чанта. Капачката на бутилката е горната част на чантата и има тъмно зелен мотив на змииска кожа. Той се прикрепя към основата с магнити и можете да носите цялата бутилка благодарение на верижка. Тук нито един детайл не е пренебрегнат. Бихте ли поставили такава бутилка при вашите памучни тампони и козметика за лице, в задната част на чекмеджето в банята? Абсолютно не.

Нека да разгледаме още от най-хубавите парфюми за жени, които не бива да криете в шкафа:

Thierry Mugler Angel EDP

1. Angel Eau De Parfum (Thierry Mugler)

Angel на Thierry Mugler идва в няколко различни бутилки, но падащата звезда е най-иновативната и най-красивата. Очевидно дизайнерът е знаел, че никога няма да искате да го изхвърлите, защото може да се зарежда. Ще използвате и зареждате редовно този ориенталски аромат.

Jean Paul Gaultier Le Classique

2. Classique Eau De Parfum (Jean Paul Gaultier)

Парфюмите на Жан Пол Готие са моделирани според известните му корсети. Има няколко различни парфюма, от които можете да избирате, но няма да сбъркате с този. Ароматът има есенция от роза, ванилова орхидея и бурбонова ванилия и се намира в женствена бутилка във формата на мрежест корсет украсен с дантели.

Dolce and Gabbana DOLCE

3 Dolce Eau De Parfum (Dolce & Gabbana)

Тази бутилка действа успокояващо само като я гледате, благодарение на свежите и цветове и елегантния и дизайн. Деликатният аромат на цветя се разкрива от бутилката, вдъхновена от тях. Флоралната шапка отговаря на сицилианските обичаи, докато черният блясък на лентата с брилянтинчетата напомня на ранните представяния на Долче и Габана.

mark jacobs daisy

4 Daisy Eau De Parfum (Marc Jacobs)

Марк Джейкъбс са известни със своите фантастични парфюмни бутилки. Всеки от техните парфюми може да бъде включен в този списък като един от най-хубавите парфюми за жени. Вие вероятно вече знаете Daisy. Това е един свеж флорален аромат и идва в причудлива бутилка, която изглежда фантастично от всички страни.

Kenzo Amor

5 Kenzo Amour Eau De Parfum (Kenzo)

Ако обичате минимализма и изчистените линии, ще оцените обикновената бутилка на Kenzo. Можете да сложите бутилката във всяка стая и тя може да мине за модерна скулптура. Тя има интересна история като всяко произведение на изкуството. Ароматът на дървесните цветя трябва да предизвика усещането за двойка, пътуваща през Азия.

robe noire box

6 La Petite Robe Noire Eau De Parfum (Guerlain)

Формата на тази бутилка за парфюми е зашеметяваща сама по себе си, но когато добавите цветовата палитра и илюстрацията на черна рокля, тя става още по-добра. Ароматът е също толкова хубав, благодарение на ароматните нотки на череши, рози, женско биле и черен чай.