за поръчки 0895/27-88-88

Armani Black Code EDT 100мл - за мъже

Armani Black Code EDT 100мл - за мъже

Цена :
215.00лв 87.00лв− 60% отстъпка
Добави към кошницата:
  • 5 Брой в наличност

ОПИСАНИЕ

Armani Code напълно заслужено бива причислен към най-емблематичните съвременни мъжки аромати, предлагащи се в модната индустрия. Първоначално известен под името Black Code, година след премиерата си през 2004, ароматът е преименуван на Armani Code. Само още една година по-късно, Armani Code получава огромно признание, спечелвайки награда на FiFi Award за аромат на годината. От тогава насам, ароматът присъства като основен елемент в редица мъжки колекции.
Уникалната формула на Armani Code е разработена от тримата талантливи парфюмеристи - Antoine Lie, Antoine Maisondieu и Clement Gavarry. Преплитайки класически аромати с освежаващи връхни нотки на лимон и бергамот, те създават един изключително съблазнителен и обаятелен парфюм, оставащ следа в съзнанието със своята деликатност и чувственост.
Когато говорим за парфюм като Armani Code, цена варираща между 70лв. И 120лв. е напълно уместна, предвид качеството и характеристиките на продукта.
Богата композиция и елегантност, умело съчетани в парфюмите Армани Код
В уникалната композиция на Армани Код можем да усетим богат коктейл от ориенталски и пикантни нотки, съчетани умело с дървесни и цитрусови аромати.
Във връхните му нотки са комбинирани деликатен аромат на бергамот, лимон и пипер, загатвайки цитрусовата основа на парфюма и придавайки му плътност и дълбочина. Маслиновия цвят, заложен в средните нотки на аромата пък му придават флоралност, която го балансира изцяло. В безупречен завършек, класическата база от тонка е подсилена от чувствен кардамон и дървесен кехлибарен аромат.

Примамлив, огнен и мощен, хитовият Армани парфюм е идеалният зимен аромат

Изключително подходящ за студените зимни дни и вечерни срещи или коктейлни събития, ароматът придава увереност и неповторим стил. Въпреки че според редица изследвания, Армани код е по-често забелязван от по-млади жени, мистериозността на аромата впечатлява до голяма степен и по-възрастните дами. Ето защо, уханието е подходящо както за млади мъже, така и за улегнали господа, желаещи да подчертаят своята мъжественост.
Поднесен в невероятно стилна черна опаковка, дизайнът на парфюма е вдъхновен от сатенените елементи на смокингите на Армани. Черната кутия на парфюма е изцяло съчетана с неговата изчистена визия, с умело подбран серифен шрифт и без ненужни допълнителни елементи.
Като логично продължение на хитовите си аромати, Армани Код добавят и най-новото попълнение Armani Code Profumo аромат за мъже, който е изцяло вдъхновен от безупречната елегантност на силните мъже, облечени в смокингите на Армани.


ОТЗИВИ

Текущи отзиви: 6